Udinese - Napoli Maçının Sonucu

Udinese Maç sonuçları
Napoli Maç sonuçları

Udinese - Napoli 6.05.2024 21:45 Maç 13 gün önce oynandı 1 - 1
S Sport Plus

Udinese - Napoli takımları arasında 6.05.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 1 - 1 sonuçlanmıştır. Udinese - Napoli maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Udinese - Napoli takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması beraberlik ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 6.05.2024 21:45 saatinde başladı.

Udinese ve Napoli Takımlarının Maç Sonuçları

Udinese Maç Sonuçları

Udinese takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Udinese takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Udinese takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Udinese maç sonuçları listesini incelemek için:

Udinese Maç Sonuçları

Napoli Maç Sonuçları

Napoli takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Udinese takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Napoli takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Napoli maç sonuçları listesini incelemek için:

Napoli Maç Sonuçları