Trabzonspor - Gaziantep FK Maçının Sonucu

Trabzonspor Maç sonuçları
Gaziantep FK Maç sonuçları

Trabzonspor - Gaziantep FK 28.04.2024 19:00 Maç 22 gün önce oynandı 4 - 2
TOD

Trabzonspor - Gaziantep FK takımları arasında 28.04.2024 tarihli Trendyol Süper Lig maçı 4 - 2 sonuçlanmıştır. Trabzonspor - Gaziantep FK maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Trabzonspor - Gaziantep FK takımları arasında oynanan Trendyol Süper Lig karşılaşması Trabzonspor takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 28.04.2024 19:00 saatinde başladı.

Trabzonspor ve Gaziantep FK Takımlarının Maç Sonuçları

Trabzonspor Maç Sonuçları

Trabzonspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Trabzonspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Trabzonspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Trabzonspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Trabzonspor Maç Sonuçları

Gaziantep FK Maç Sonuçları

Gaziantep FK takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Trabzonspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Gaziantep FK takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Gaziantep FK maç sonuçları listesini incelemek için:

Gaziantep FK Maç Sonuçları