Sassuolo - Inter Maçının Sonucu

Sassuolo Maç sonuçları
Inter Maç sonuçları

Sassuolo - Inter 4.05.2024 21:45 Maç 16 gün önce oynandı 1 - 0
S Sport Plus

Sassuolo - Inter takımları arasında 4.05.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 1 - 0 sonuçlanmıştır. Sassuolo - Inter maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Sassuolo - Inter takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması Sassuolo takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 4.05.2024 21:45 saatinde başladı.

Sassuolo ve Inter Takımlarının Maç Sonuçları

Sassuolo Maç Sonuçları

Sassuolo takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Sassuolo takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Sassuolo takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Sassuolo maç sonuçları listesini incelemek için:

Sassuolo Maç Sonuçları

Inter Maç Sonuçları

Inter takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Sassuolo takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Inter takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Inter maç sonuçları listesini incelemek için:

Inter Maç Sonuçları