Şanlıurfaspor - Eyüpspor Maçının Sonucu

Şanlıurfaspor
Eyüpspor

Şanlıurfaspor - Eyüpspor 28.04.2024 16:00 Maç 22 gün önce oynandı 1 - 3
TOD

Şanlıurfaspor - Eyüpspor takımları arasında 28.04.2024 tarihli TFF 1.Lig maçı 1 - 3 sonuçlanmıştır. Şanlıurfaspor - Eyüpspor maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Şanlıurfaspor - Eyüpspor takımları arasında oynanan TFF 1.Lig karşılaşması Eyüpspor takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 28.04.2024 16:00 saatinde başladı.

Şanlıurfaspor ve Eyüpspor Takımlarının Maç Sonuçları

Şanlıurfaspor Maç Sonuçları

Şanlıurfaspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Şanlıurfaspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Şanlıurfaspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Şanlıurfaspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Şanlıurfaspor Maç Sonuçları

Eyüpspor Maç Sonuçları

Eyüpspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Şanlıurfaspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Eyüpspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Eyüpspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Eyüpspor Maç Sonuçları