Salernitana - Atalanta Maçının Sonucu

Salernitana Maç sonuçları
Atalanta Maç sonuçları

Salernitana - Atalanta 6.05.2024 19:00 Maç 14 gün önce oynandı 1 - 2
S Sport Plus

Salernitana - Atalanta takımları arasında 6.05.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 1 - 2 sonuçlanmıştır. Salernitana - Atalanta maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Salernitana - Atalanta takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması Atalanta takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 6.05.2024 19:00 saatinde başladı.

Salernitana ve Atalanta Takımlarının Maç Sonuçları

Salernitana Maç Sonuçları

Salernitana takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Salernitana takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Salernitana takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Salernitana maç sonuçları listesini incelemek için:

Salernitana Maç Sonuçları

Atalanta Maç Sonuçları

Atalanta takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Salernitana takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Atalanta takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Atalanta maç sonuçları listesini incelemek için:

Atalanta Maç Sonuçları