Saint Etienne - Metz Maçının Sonucu

Saint Etienne Maç sonuçları
Metz Maç sonuçları

Saint Etienne - Metz 30.05.2024 21:30 Maç 2 ay önce oynandı 2 - 1
TOD

Saint Etienne - Metz takımları arasında 30.05.2024 tarihli Fransa Ligi maçı 2 - 1 sonuçlanmıştır. Saint Etienne - Metz maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Saint Etienne - Metz takımları arasında oynanan Fransa Ligi karşılaşması Saint Etienne takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 30.05.2024 21:30 saatinde başladı.

Saint Etienne ve Metz Takımlarının Maç Sonuçları

Saint Etienne Maç Sonuçları

Saint Etienne takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Saint Etienne takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Saint Etienne takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Saint Etienne maç sonuçları listesini incelemek için:

Saint Etienne Maç Sonuçları

Metz Maç Sonuçları

Metz takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Saint Etienne takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Metz takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Metz maç sonuçları listesini incelemek için:

Metz Maç Sonuçları