Roma - Juventus Maçının Sonucu

Roma Maç sonuçları
Juventus Maç sonuçları

Roma - Juventus 5.05.2024 21:45 Maç 15 gün önce oynandı 1 - 1
S Sport Plus

Roma - Juventus takımları arasında 5.05.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 1 - 1 sonuçlanmıştır. Roma - Juventus maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Roma - Juventus takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması beraberlik ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 5.05.2024 21:45 saatinde başladı.

Roma ve Juventus Takımlarının Maç Sonuçları

Roma Maç Sonuçları

Roma takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Roma takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Roma takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Roma maç sonuçları listesini incelemek için:

Roma Maç Sonuçları

Juventus Maç Sonuçları

Juventus takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Roma takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Juventus takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Juventus maç sonuçları listesini incelemek için:

Juventus Maç Sonuçları