Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund Maçının Sonucu

Paris Saint-Germain Maç sonuçları
Borussia Dortmund Maç sonuçları

Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund 7.05.2024 22:00 Maç 12 gün önce oynandı 0 - 1
Exxen

Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund takımları arasında 7.05.2024 tarihli UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 0 - 1 sonuçlanmıştır. Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması Borussia Dortmund takımının galibiyeti ile sonuçlandı. Exxen platformundan yayınlanan maç 7.05.2024 22:00 saatinde başladı.

Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund Takımlarının Maç Sonuçları

Paris Saint-Germain Maç Sonuçları

Paris Saint-Germain takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Paris Saint-Germain takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Paris Saint-Germain takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Paris Saint-Germain maç sonuçları listesini incelemek için:

Paris Saint-Germain Maç Sonuçları

Borussia Dortmund Maç Sonuçları

Borussia Dortmund takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Paris Saint-Germain takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Borussia Dortmund takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Borussia Dortmund maç sonuçları listesini incelemek için:

Borussia Dortmund Maç Sonuçları