Osasuna - Real Betis Maçının Sonucu

Osasuna Maç sonuçları
Real Betis Maç sonuçları

Osasuna - Real Betis 5.05.2024 15:00 Maç 15 gün önce oynandı 0 - 2
S Sport Plus

Osasuna - Real Betis takımları arasında 5.05.2024 tarihli La Liga maçı 0 - 2 sonuçlanmıştır. Osasuna - Real Betis maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Osasuna - Real Betis takımları arasında oynanan La Liga karşılaşması Real Betis takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 5.05.2024 15:00 saatinde başladı.

Osasuna ve Real Betis Takımlarının Maç Sonuçları

Osasuna Maç Sonuçları

Osasuna takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Osasuna takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Osasuna takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Osasuna maç sonuçları listesini incelemek için:

Osasuna Maç Sonuçları

Real Betis Maç Sonuçları

Real Betis takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Osasuna takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Real Betis takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Real Betis maç sonuçları listesini incelemek için:

Real Betis Maç Sonuçları