Milan - Genoa Maçının Sonucu

Milan Maç sonuçları
Genoa Maç sonuçları

Milan - Genoa 5.05.2024 19:00 Maç 15 gün önce oynandı 3 - 3
S Sport Plus

Milan - Genoa takımları arasında 5.05.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 3 - 3 sonuçlanmıştır. Milan - Genoa maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Milan - Genoa takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması beraberlik ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 5.05.2024 19:00 saatinde başladı.

Milan ve Genoa Takımlarının Maç Sonuçları

Milan Maç Sonuçları

Milan takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Milan takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Milan takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Milan maç sonuçları listesini incelemek için:

Milan Maç Sonuçları

Genoa Maç Sonuçları

Genoa takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Milan takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Genoa takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Genoa maç sonuçları listesini incelemek için:

Genoa Maç Sonuçları