Konyaspor - Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Konyaspor Fikstürü
Fenerbahçe Fikstürü

Konyaspor - Fenerbahçe 6.05.2024 20:00 Maç 8 gün önce oynandı 0 - 0
TOD

Konyaspor - Fenerbahçe takımları arasında "Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Konyaspor - Fenerbahçe Maçını Satın Al

Konyaspor - Fenerbahçe takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 6.05.2024 Pazartesi günü yayınlanacak olan Konyaspor - Fenerbahçe maçının oynanma saati ise 20:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Konyaspor ve Fenerbahçe Takım Fikstürleri

Konyaspor, Türk futbolunun köklü kulüplerinden biri olarak tanınıyor. Süper Lig'deki mücadelelerinde sağlam bir performans sergileyen Konyaspor, rakiplerini zorlamaya devam ediyor. Güçlü savunma yapısı ve hücumdaki etkinliğiyle dikkat çeken Konyaspor, rakibi karşısında üstünlük kurmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmaya çalışan bir ekip olarak dikkat çekiyor. Teknik direktörün liderliğindeki sarı-lacivertliler, hücumdaki etkinliği ve savunmadaki direnciyle öne çıkıyor. Taraftarların büyük beklentileri olan Fenerbahçe, oynayacağı bu maçta galibiyet arayacak.

Konyaspor ve Fenerbahçe takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Konyaspor Maç Programı

Fenerbahçe Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Konyaspor ve Fenerbahçe takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Konyaspor Maç Sonuçları

Fenerbahçe Maç Sonuçları

Konyaspor - Fenerbahçe Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Konyaspor - Fenerbahçe maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Konyaspor - Fenerbahçe Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Konyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 6.05.2024 Pazartesi günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Konyaspor - Fenerbahçe maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Konyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Konya 42276 Sille Parsana Mh., Kaletaş Caddesi, Selçuklu

Sık Sorulan Sorular

Konyaspor - Fenerbahçe takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Konyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Konyaspor - Fenerbahçe arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman?

    Konyaspor - Fenerbahçe maçı 6.05.2024 20:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Konyaspor takımının güncel maç programına erişmek için Konyaspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Fenerbahçe takımının güncel maç programına erişmek için ise Fenerbahçe Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.