Kayserispor - Karagümrük Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Kayserispor Fikstürü
Karagümrük Fikstürü

Kayserispor - Karagümrük 4.05.2024 19:00 Maç 10 gün önce oynandı 2 - 2
TOD

Kayserispor - Karagümrük takımları arasında "RHG Enertürk Enerji Stadyumu" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Kayserispor - Karagümrük Maçını Satın Al

Kayserispor - Karagümrük takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 4.05.2024 Cumartesi günü yayınlanacak olan Kayserispor - Karagümrük maçının oynanma saati ise 19:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Kayserispor ve Karagümrük Takım Fikstürleri

Kayserispor, takımın savunma direnci ve hücum organizasyonları, daha da gelişmeye başladı. Kayserispor'un taraftarının da desteğiyle Antalyaspor karşısında galibiyet arayacağı düşünülüyor.

Karagümrük, Süper Lig'deki yerini sağlamlaştırmaya çalışan bir ekip olarak dikkat çekiyor. Maç öncesi yapılan hazırlıklar ve takımın form durumu, takımın kazanma arzusunu gösteriyor.

Kayserispor ve Karagümrük takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Kayserispor Maç Programı

Karagümrük Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Kayserispor ve Karagümrük takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Kayserispor Maç Sonuçları

Karagümrük Maç Sonuçları

Kayserispor - Karagümrük Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Kayserispor - Karagümrük maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Kayserispor - Karagümrük Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Kayserispor - Karagümrük karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 4.05.2024 Cumartesi günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Kayserispor - Karagümrük maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Kayserispor - Karagümrük karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
RHG Enertürk Enerji Stadyumu Kayseri 40458 İle Fırat Caddesi

Sık Sorulan Sorular

Kayserispor - Karagümrük takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Kayserispor - Karagümrük maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Kayserispor - Karagümrük arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Kayserispor - Karagümrük maçı ne zaman?

    Kayserispor - Karagümrük maçı 4.05.2024 19:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Kayserispor takımının güncel maç programına erişmek için Kayserispor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Karagümrük takımının güncel maç programına erişmek için ise Karagümrük Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.