Kasımpaşa - Samsunspor Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Kasımpaşa Fikstürü
Samsunspor Fikstürü

Kasımpaşa - Samsunspor 27.04.2024 16:00 Maç 12 gün önce oynandı 1 - 0
TOD

Kasımpaşa - Samsunspor takımları arasında "Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Kasımpaşa - Samsunspor Maçını Satın Al

Kasımpaşa - Samsunspor takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 27.04.2024 Cumartesi günü yayınlanacak olan Kasımpaşa - Samsunspor maçının oynanma saati ise 16:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Kasımpaşa ve Samsunspor Takım Fikstürleri

Skorer oyuncuları ve hücumdaki etkinliğiyle bilinen Kasımpaşa, zorlu bir mücadele verecek. Ligdeki rakiplerine karşı aldığı başarılarla adından söz ettiren Kasımpaşa, rakibinin karşısında puan veya galibiyet arayacak.

Samsunspor ise ligin üst sıralarında yer almayı hedefleyen bir ekip olarak sahaya çıkacak. Tecrübeli kadrosu ve hücumdaki etkinliğiyle öne çıkan Samsunspor, zorlu bir mücadele verecek. Ligdeki rakiplerine karşı aldığı başarılarla adından söz ettiren Samsunspor, bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

Kasımpaşa ve Samsunspor takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Kasımpaşa Maç Programı

Samsunspor Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Kasımpaşa ve Samsunspor takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Kasımpaşa Maç Sonuçları

Samsunspor Maç Sonuçları

Kasımpaşa - Samsunspor Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Kasımpaşa - Samsunspor maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Kasımpaşa - Samsunspor Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Kasımpaşa - Samsunspor karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 27.04.2024 Cumartesi günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Kasımpaşa - Samsunspor maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Kasımpaşa - Samsunspor karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu İstanbul 14234 Tepebaşı Caddesi, Kasımpaşa, Beyoğlu

Sık Sorulan Sorular

Kasımpaşa - Samsunspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Kasımpaşa - Samsunspor maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Kasımpaşa - Samsunspor arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Kasımpaşa - Samsunspor maçı ne zaman?

    Kasımpaşa - Samsunspor maçı 27.04.2024 16:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Kasımpaşa takımının güncel maç programına erişmek için Kasımpaşa Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Samsunspor takımının güncel maç programına erişmek için ise Samsunspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.