Karagümrük - Antalyaspor Maçının Sonucu

Karagümrük Maç sonuçları
Antalyaspor Maç sonuçları

Karagümrük - Antalyaspor 29.04.2024 20:00 Maç 21 gün önce oynandı 4 - 1
TOD

Karagümrük - Antalyaspor takımları arasında 29.04.2024 tarihli Trendyol Süper Lig maçı 4 - 1 sonuçlanmıştır. Karagümrük - Antalyaspor maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Karagümrük - Antalyaspor takımları arasında oynanan Trendyol Süper Lig karşılaşması Karagümrük takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 29.04.2024 20:00 saatinde başladı.

Karagümrük ve Antalyaspor Takımlarının Maç Sonuçları

Karagümrük Maç Sonuçları

Karagümrük takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Karagümrük takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Karagümrük takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Karagümrük maç sonuçları listesini incelemek için:

Karagümrük Maç Sonuçları

Antalyaspor Maç Sonuçları

Antalyaspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Karagümrük takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Antalyaspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Antalyaspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Antalyaspor Maç Sonuçları