Hatayspor - Başakşehir Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Hatayspor Fikstürü
Başakşehir Fikstürü

Hatayspor - Başakşehir 27.04.2024 19:00 Maç 11 gün önce oynandı 1 - 2
TOD

Hatayspor - Başakşehir takımları arasında "Mersin Stadyumu" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Hatayspor - Başakşehir Maçını Satın Al

Hatayspor - Başakşehir takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 27.04.2024 Cumartesi günü yayınlanacak olan Hatayspor - Başakşehir maçının oynanma saati ise 19:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Hatayspor ve Başakşehir Takım Fikstürleri

Hatayspor ise ligin yeni ekiplerinden biri olmasına rağmen etkileyici bir performans sergiliyor. Ligde üst sıralarda tutunmayı hedefleyen Hatayspor, oynayacağı bu mücadelede puan ya da galibiyet arayacak. Takımın dinamik oyun anlayışı ve hücumdaki etkinliği, rakibini zorlayabilir.

Başakşehir ise Süper Lig'in tecrübeli ekiplerinden biri olarak biliniyor. Geçmişte şampiyonluk yaşayan Başakşehir, bu sezon üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Başakşehir, güçlü bir rakip karşısında puan veya galibiyet alarak çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

Hatayspor ve Başakşehir takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Hatayspor Maç Programı

Başakşehir Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Hatayspor ve Başakşehir takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Hatayspor Maç Sonuçları

Başakşehir Maç Sonuçları

Hatayspor - Başakşehir Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Hatayspor - Başakşehir maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Hatayspor - Başakşehir Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Hatayspor - Başakşehir karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 27.04.2024 Cumartesi günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Hatayspor - Başakşehir maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Hatayspor - Başakşehir karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
Mersin Stadyumu Mersin 25534 Haraparası, Süreyya Halefoğlu Cd. No:64

Sık Sorulan Sorular

Hatayspor - Başakşehir takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Hatayspor - Başakşehir maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Hatayspor - Başakşehir arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Hatayspor - Başakşehir maçı ne zaman?

    Hatayspor - Başakşehir maçı 27.04.2024 19:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Hatayspor takımının güncel maç programına erişmek için Hatayspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Başakşehir takımının güncel maç programına erişmek için ise Başakşehir Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.