Granada CF - Osasuna Maçının Sonucu

Granada CF Maç sonuçları
Osasuna Maç sonuçları

Granada CF - Osasuna 28.04.2024 17:15 Maç 22 gün önce oynandı 3 - 0
S Sport Plus

Granada CF - Osasuna takımları arasında 28.04.2024 tarihli La Liga maçı 3 - 0 sonuçlanmıştır. Granada CF - Osasuna maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Granada CF - Osasuna takımları arasında oynanan La Liga karşılaşması Granada CF takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 28.04.2024 17:15 saatinde başladı.

Granada CF ve Osasuna Takımlarının Maç Sonuçları

Granada CF Maç Sonuçları

Granada CF takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Granada CF takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Granada CF takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Granada CF maç sonuçları listesini incelemek için:

Granada CF Maç Sonuçları

Osasuna Maç Sonuçları

Osasuna takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Granada CF takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Osasuna takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Osasuna maç sonuçları listesini incelemek için:

Osasuna Maç Sonuçları