Girona - Barcelona Maçının Sonucu

Girona Maç sonuçları
Barcelona Maç sonuçları

Girona - Barcelona 4.05.2024 19:30 Maç 16 gün önce oynandı 4 - 2
S Sport Plus

Girona - Barcelona takımları arasında 4.05.2024 tarihli La Liga maçı 4 - 2 sonuçlanmıştır. Girona - Barcelona maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Girona - Barcelona takımları arasında oynanan La Liga karşılaşması Girona takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 4.05.2024 19:30 saatinde başladı.

Girona ve Barcelona Takımlarının Maç Sonuçları

Girona Maç Sonuçları

Girona takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Girona takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Girona takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Girona maç sonuçları listesini incelemek için:

Girona Maç Sonuçları

Barcelona Maç Sonuçları

Barcelona takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Girona takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Barcelona takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Barcelona maç sonuçları listesini incelemek için:

Barcelona Maç Sonuçları