Getafe - Mallorca Maçının Sonucu

Getafe Maç sonuçları
Mallorca Maç sonuçları

Getafe - Mallorca 26.05.2024 15:00 Maç 2 ay önce oynandı 1 - 2
S Sport Plus

Getafe - Mallorca takımları arasında 26.05.2024 tarihli La Liga maçı 1 - 2 sonuçlanmıştır. Getafe - Mallorca maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Getafe - Mallorca takımları arasında oynanan La Liga karşılaşması Mallorca takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 26.05.2024 15:00 saatinde başladı.

Getafe ve Mallorca Takımlarının Maç Sonuçları

Getafe Maç Sonuçları

Getafe takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Getafe takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Getafe takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Getafe maç sonuçları listesini incelemek için:

Getafe Maç Sonuçları

Mallorca Maç Sonuçları

Mallorca takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Getafe takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Mallorca takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Mallorca maç sonuçları listesini incelemek için:

Mallorca Maç Sonuçları