Getafe - Athletic Bilbao Maçının Sonucu

Getafe Maç sonuçları
Athletic Bilbao Maç sonuçları

Getafe - Athletic Bilbao 3.05.2024 22:00 Maç 17 gün önce oynandı 0 - 2
S Sport Plus

Getafe - Athletic Bilbao takımları arasında 3.05.2024 tarihli La Liga maçı 0 - 2 sonuçlanmıştır. Getafe - Athletic Bilbao maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Getafe - Athletic Bilbao takımları arasında oynanan La Liga karşılaşması Athletic Bilbao takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 3.05.2024 22:00 saatinde başladı.

Getafe ve Athletic Bilbao Takımlarının Maç Sonuçları

Getafe Maç Sonuçları

Getafe takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Getafe takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Getafe takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Getafe maç sonuçları listesini incelemek için:

Getafe Maç Sonuçları

Athletic Bilbao Maç Sonuçları

Athletic Bilbao takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Getafe takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Athletic Bilbao takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Athletic Bilbao maç sonuçları listesini incelemek için:

Athletic Bilbao Maç Sonuçları