Genoa - Cagliari Maçının Sonucu

Genoa Maç sonuçları
Cagliari Maç sonuçları

Genoa - Cagliari 29.04.2024 21:45 Maç 21 gün önce oynandı 3 - 0
S Sport Plus

Genoa - Cagliari takımları arasında 29.04.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 3 - 0 sonuçlanmıştır. Genoa - Cagliari maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Genoa - Cagliari takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması Genoa takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 29.04.2024 21:45 saatinde başladı.

Genoa ve Cagliari Takımlarının Maç Sonuçları

Genoa Maç Sonuçları

Genoa takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Genoa takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Genoa takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Genoa maç sonuçları listesini incelemek için:

Genoa Maç Sonuçları

Cagliari Maç Sonuçları

Cagliari takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Genoa takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Cagliari takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Cagliari maç sonuçları listesini incelemek için:

Cagliari Maç Sonuçları