Gençlerbirliği - Giresunspor Maçının Sonucu

Gençlerbirliği
Giresunspor

Gençlerbirliği - Giresunspor 5.05.2024 16:00 Maç 15 gün önce oynandı 1 - 0
TOD

Gençlerbirliği - Giresunspor takımları arasında 5.05.2024 tarihli TFF 1.Lig maçı 1 - 0 sonuçlanmıştır. Gençlerbirliği - Giresunspor maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Gençlerbirliği - Giresunspor takımları arasında oynanan TFF 1.Lig karşılaşması Gençlerbirliği takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 5.05.2024 16:00 saatinde başladı.

Gençlerbirliği ve Giresunspor Takımlarının Maç Sonuçları

Gençlerbirliği Maç Sonuçları

Gençlerbirliği takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Gençlerbirliği takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Gençlerbirliği takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Gençlerbirliği maç sonuçları listesini incelemek için:

Gençlerbirliği Maç Sonuçları

Giresunspor Maç Sonuçları

Giresunspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Gençlerbirliği takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Giresunspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Giresunspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Giresunspor Maç Sonuçları