Gaziantep FK - Hatayspor Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Gaziantep FK Fikstürü
Hatayspor Fikstürü

Gaziantep FK - Hatayspor 5.05.2024 19:00 Maç 8 gün önce oynandı 1 - 1
TOD

Gaziantep FK - Hatayspor takımları arasında "Kalyon Stadyumu" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Gaziantep FK - Hatayspor Maçını Satın Al

Gaziantep FK - Hatayspor takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 5.05.2024 Pazar günü yayınlanacak olan Gaziantep FK - Hatayspor maçının oynanma saati ise 19:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Gaziantep FK ve Hatayspor Takım Fikstürleri

Gaziantep FK ise güçlü bir başlangıç yapmak isteyen bir ekip olarak sahaya çıkacak. Ligdeki üst sıralara tırmanma hedefinde olan Gaziantep FK, zor bir maç oynayacak olsa da hücum gücüyle rakibine meydan okuyacak.

Hatayspor ise ligin yeni ekiplerinden biri olmasına rağmen etkileyici bir performans sergiliyor. Ligde üst sıralarda tutunmayı hedefleyen Hatayspor, oynayacağı bu mücadelede puan ya da galibiyet arayacak. Takımın dinamik oyun anlayışı ve hücumdaki etkinliği, rakibini zorlayabilir.

Gaziantep FK ve Hatayspor takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Gaziantep FK Maç Programı

Hatayspor Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Gaziantep FK ve Hatayspor takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Gaziantep FK Maç Sonuçları

Hatayspor Maç Sonuçları

Gaziantep FK - Hatayspor Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Gaziantep FK - Hatayspor maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Gaziantep FK - Hatayspor Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Gaziantep FK - Hatayspor karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 5.05.2024 Pazar günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Gaziantep FK - Hatayspor maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Gaziantep FK - Hatayspor karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
Kalyon Stadyumu Gaziantep 35558 Yukarıbeylerbeyi Mah. 15 Nolu Sok., Şehitkamil

Sık Sorulan Sorular

Gaziantep FK - Hatayspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Gaziantep FK - Hatayspor maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Gaziantep FK - Hatayspor arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Gaziantep FK - Hatayspor maçı ne zaman?

    Gaziantep FK - Hatayspor maçı 5.05.2024 19:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Gaziantep FK takımının güncel maç programına erişmek için Gaziantep FK Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Hatayspor takımının güncel maç programına erişmek için ise Hatayspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.