Galatasaray - Sivasspor Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Galatasaray Fikstürü
Sivasspor Fikstürü

Galatasaray - Sivasspor 5.05.2024 19:00 Maç 8 gün önce oynandı 6 - 1
TOD

Galatasaray - Sivasspor takımları arasında "Rams Global Stadium" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Galatasaray - Sivasspor Maçını Satın Al

Galatasaray - Sivasspor takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 5.05.2024 Pazar günü yayınlanacak olan Galatasaray - Sivasspor maçının oynanma saati ise 19:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Galatasaray ve Sivasspor Takım Fikstürleri

Galatasaray, Türk futbolunun en köklü ve başarılı kulüplerinden biri olarak her maça büyük bir motivasyonla çıkıyor. Ligdeki konumunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, tecrübeli oyuncuları ve hücumdaki etkinliğiyle biliniyor. Takımın genç yetenekleriyle birleşen deneyimli kadro, rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Sivasspor, sezonda kendine sağlam bir yer bulmuş durumda. Savunmadaki sertliği ve etkili hücum organizasyonlarıyla dikkat çeken Sivasspor, oynayacağı bu kritik maçta galibiyet arayacak. Takımın tecrübeli oyuncuları ve genç yeteneklerinin nasıl bir performans sergileyeceklerini merak uyandırıyor.

Galatasaray ve Sivasspor takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Galatasaray Maç Programı

Sivasspor Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Galatasaray ve Sivasspor takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Galatasaray Maç Sonuçları

Sivasspor Maç Sonuçları

Galatasaray - Sivasspor Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Galatasaray - Sivasspor maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Galatasaray - Sivasspor Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Galatasaray - Sivasspor karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 5.05.2024 Pazar günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Galatasaray - Sivasspor maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Galatasaray - Sivasspor karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
Rams Global Stadium İstanbul 52695 İstanbul Çevre Yolu, Aslantepe

Sık Sorulan Sorular

Galatasaray - Sivasspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Galatasaray - Sivasspor maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Galatasaray - Sivasspor arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Galatasaray - Sivasspor maçı ne zaman?

    Galatasaray - Sivasspor maçı 5.05.2024 19:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Galatasaray takımının güncel maç programına erişmek için Galatasaray Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Sivasspor takımının güncel maç programına erişmek için ise Sivasspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.