Frosinone - Udinese Maçının Sonucu

Frosinone Maç sonuçları
Udinese Maç sonuçları

Frosinone - Udinese 26.05.2024 21:45 Maç 2 ay önce oynandı 0 - 1
S Sport Plus

Frosinone - Udinese takımları arasında 26.05.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 0 - 1 sonuçlanmıştır. Frosinone - Udinese maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Frosinone - Udinese takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması Udinese takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 26.05.2024 21:45 saatinde başladı.

Frosinone ve Udinese Takımlarının Maç Sonuçları

Frosinone Maç Sonuçları

Frosinone takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Frosinone takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Frosinone takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Frosinone maç sonuçları listesini incelemek için:

Frosinone Maç Sonuçları

Udinese Maç Sonuçları

Udinese takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Frosinone takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Udinese takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Udinese maç sonuçları listesini incelemek için:

Udinese Maç Sonuçları