Frosinone - Salernitana Maçının Sonucu

Frosinone Maç sonuçları
Salernitana Maç sonuçları

Frosinone - Salernitana 26.04.2024 21:45 Maç 13 gün önce oynandı 3 - 0
S Sport Plus

Frosinone - Salernitana takımları arasında 26.04.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 3 - 0 sonuçlanmıştır. Frosinone - Salernitana maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Frosinone - Salernitana takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması Frosinone takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 26.04.2024 21:45 saatinde başladı.

Frosinone ve Salernitana Takımlarının Maç Sonuçları

Frosinone Maç Sonuçları

Frosinone takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Frosinone takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Frosinone takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Frosinone maç sonuçları listesini incelemek için:

Frosinone Maç Sonuçları

Salernitana Maç Sonuçları

Salernitana takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Frosinone takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Salernitana takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Salernitana maç sonuçları listesini incelemek için:

Salernitana Maç Sonuçları