Fiorentina - Sassuolo Maçının Sonucu

Fiorentina Maç sonuçları
Sassuolo Maç sonuçları

Fiorentina - Sassuolo 28.04.2024 21:45 Maç 22 gün önce oynandı 5 - 1
S Sport Plus

Fiorentina - Sassuolo takımları arasında 28.04.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 5 - 1 sonuçlanmıştır. Fiorentina - Sassuolo maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Fiorentina - Sassuolo takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması Fiorentina takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 28.04.2024 21:45 saatinde başladı.

Fiorentina ve Sassuolo Takımlarının Maç Sonuçları

Fiorentina Maç Sonuçları

Fiorentina takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Fiorentina takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Fiorentina takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Fiorentina maç sonuçları listesini incelemek için:

Fiorentina Maç Sonuçları

Sassuolo Maç Sonuçları

Sassuolo takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Fiorentina takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Sassuolo takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Sassuolo maç sonuçları listesini incelemek için:

Sassuolo Maç Sonuçları