Fenerbahçe - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Fenerbahçe Fikstürü
Beşiktaş Fikstürü

Fenerbahçe - Beşiktaş 27.04.2024 19:00 Maç 12 gün önce oynandı 2 - 1
TOD

Fenerbahçe - Beşiktaş takımları arasında "Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Fenerbahçe - Beşiktaş Maçını Satın Al

Fenerbahçe - Beşiktaş takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 27.04.2024 Cumartesi günü yayınlanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçının oynanma saati ise 19:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Fenerbahçe ve Beşiktaş Takım Fikstürleri

Fenerbahçe, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmaya çalışan bir ekip olarak dikkat çekiyor. Teknik direktörün liderliğindeki sarı-lacivertliler, hücumdaki etkinliği ve savunmadaki direnciyle öne çıkıyor. Taraftarların büyük beklentileri olan Fenerbahçe, oynayacağı bu maçta galibiyet arayacak.

Beşiktaş ise Süper Lig'de üst sıralarda yer almayı hedefleyen güçlü bir ekip. Teknik direktörünün liderliğindeki Beşiktaş, hücumdaki etkinliği ve savunmadaki direnciyle biliniyor. Yıldız oyuncuların katkısı ve takımın kolektif performansı, Beşiktaş'ı bu maçta favori yapabilir.

Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Fenerbahçe Maç Programı

Beşiktaş Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Fenerbahçe Maç Sonuçları

Beşiktaş Maç Sonuçları

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Fenerbahçe - Beşiktaş maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 27.04.2024 Cumartesi günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Fenerbahçe - Beşiktaş maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi İstanbul 53586 Recep Peker Caddesi, Kadıköy

Sık Sorulan Sorular

Fenerbahçe - Beşiktaş takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Fenerbahçe - Beşiktaş arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman?

    Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 27.04.2024 19:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Fenerbahçe takımının güncel maç programına erişmek için Fenerbahçe Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Beşiktaş takımının güncel maç programına erişmek için ise Beşiktaş Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.