Eyüpspor - Göztepe Maçının Sonucu

Eyüpspor
Göztepe

Eyüpspor - Göztepe 4.05.2024 19:00 Maç 16 gün önce oynandı 0 - 3
TOD

Eyüpspor - Göztepe takımları arasında 4.05.2024 tarihli TFF 1.Lig maçı 0 - 3 sonuçlanmıştır. Eyüpspor - Göztepe maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Eyüpspor - Göztepe takımları arasında oynanan TFF 1.Lig karşılaşması Göztepe takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 4.05.2024 19:00 saatinde başladı.

Eyüpspor ve Göztepe Takımlarının Maç Sonuçları

Eyüpspor Maç Sonuçları

Eyüpspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Eyüpspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Eyüpspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Eyüpspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Eyüpspor Maç Sonuçları

Göztepe Maç Sonuçları

Göztepe takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Eyüpspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Göztepe takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Göztepe maç sonuçları listesini incelemek için:

Göztepe Maç Sonuçları