Cagliari - Lecce Maçının Sonucu

Cagliari Maç sonuçları
Lecce Maç sonuçları

Cagliari - Lecce 5.05.2024 13:30 Maç 15 gün önce oynandı 1 - 1
S Sport Plus

Cagliari - Lecce takımları arasında 5.05.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 1 - 1 sonuçlanmıştır. Cagliari - Lecce maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Cagliari - Lecce takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması beraberlik ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 5.05.2024 13:30 saatinde başladı.

Cagliari ve Lecce Takımlarının Maç Sonuçları

Cagliari Maç Sonuçları

Cagliari takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Cagliari takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Cagliari takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Cagliari maç sonuçları listesini incelemek için:

Cagliari Maç Sonuçları

Lecce Maç Sonuçları

Lecce takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Cagliari takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Lecce takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Lecce maç sonuçları listesini incelemek için:

Lecce Maç Sonuçları