Beşiktaş - Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Beşiktaş Fikstürü
Çaykur Rizespor Fikstürü

Beşiktaş - Çaykur Rizespor 3.05.2024 20:00 Maç 11 gün önce oynandı 3 - 2
TOD

Beşiktaş - Çaykur Rizespor takımları arasında "Tüpraş Stadyumu" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Beşiktaş - Çaykur Rizespor Maçını Satın Al

Beşiktaş - Çaykur Rizespor takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 3.05.2024 Cuma günü yayınlanacak olan Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının oynanma saati ise 20:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor Takım Fikstürleri

Beşiktaş ise Süper Lig'de üst sıralarda yer almayı hedefleyen güçlü bir ekip. Teknik direktörünün liderliğindeki Beşiktaş, hücumdaki etkinliği ve savunmadaki direnciyle biliniyor. Yıldız oyuncuların katkısı ve takımın kolektif performansı, Beşiktaş'ı bu maçta favori yapabilir.

Çaykur Rizespor ise zorlu bir mücadele bekliyor. Son dönemde gösterdiği performansla üst sıralara tırmanma hedefinde olan ekip, tüm zorlukları aşarak önemli bir galibiyet almak istiyor.

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Beşiktaş Maç Programı

Çaykur Rizespor Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Beşiktaş Maç Sonuçları

Çaykur Rizespor Maç Sonuçları

Beşiktaş - Çaykur Rizespor Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Beşiktaş - Çaykur Rizespor Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Beşiktaş - Çaykur Rizespor karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 3.05.2024 Cuma günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Beşiktaş - Çaykur Rizespor karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
Tüpraş Stadyumu İstanbul 43500 Dolmabahçe Gazhane Caddesi, Beşiktaş

Sık Sorulan Sorular

Beşiktaş - Çaykur Rizespor takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Beşiktaş - Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı ne zaman?

    Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçı 3.05.2024 20:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Beşiktaş takımının güncel maç programına erişmek için Beşiktaş Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Çaykur Rizespor takımının güncel maç programına erişmek için ise Çaykur Rizespor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.