Başakşehir - Kasımpaşa Maçının Sonucu

Başakşehir Maç sonuçları
Kasımpaşa Maç sonuçları

Başakşehir - Kasımpaşa 5.05.2024 16:00 Maç 15 gün önce oynandı 4 - 1
TOD

Başakşehir - Kasımpaşa takımları arasında 5.05.2024 tarihli Trendyol Süper Lig maçı 4 - 1 sonuçlanmıştır. Başakşehir - Kasımpaşa maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Başakşehir - Kasımpaşa takımları arasında oynanan Trendyol Süper Lig karşılaşması Başakşehir takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 5.05.2024 16:00 saatinde başladı.

Başakşehir ve Kasımpaşa Takımlarının Maç Sonuçları

Başakşehir Maç Sonuçları

Başakşehir takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Başakşehir takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Başakşehir takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Başakşehir maç sonuçları listesini incelemek için:

Başakşehir Maç Sonuçları

Kasımpaşa Maç Sonuçları

Kasımpaşa takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Başakşehir takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Kasımpaşa takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Kasımpaşa maç sonuçları listesini incelemek için:

Kasımpaşa Maç Sonuçları