Antalyaspor - Pendikspor Maçının Sonucu

Antalyaspor Maç sonuçları
Pendikspor Maç sonuçları

Antalyaspor - Pendikspor 6.05.2024 20:00 Maç 13 gün önce oynandı 1 - 2
TOD

Antalyaspor - Pendikspor takımları arasında 6.05.2024 tarihli Trendyol Süper Lig maçı 1 - 2 sonuçlanmıştır. Antalyaspor - Pendikspor maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Antalyaspor - Pendikspor takımları arasında oynanan Trendyol Süper Lig karşılaşması Pendikspor takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 6.05.2024 20:00 saatinde başladı.

Antalyaspor ve Pendikspor Takımlarının Maç Sonuçları

Antalyaspor Maç Sonuçları

Antalyaspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Antalyaspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Antalyaspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Antalyaspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Antalyaspor Maç Sonuçları

Pendikspor Maç Sonuçları

Pendikspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Antalyaspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Pendikspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Pendikspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Pendikspor Maç Sonuçları