Antalyaspor - Pendikspor Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Antalyaspor Fikstürü
Pendikspor Fikstürü

Antalyaspor - Pendikspor 6.05.2024 20:00 Maç 8 gün önce oynandı 1 - 2
TOD

Antalyaspor - Pendikspor takımları arasında "Corendon Airlines Park" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Antalyaspor - Pendikspor Maçını Satın Al

Antalyaspor - Pendikspor takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 6.05.2024 Pazartesi günü yayınlanacak olan Antalyaspor - Pendikspor maçının oynanma saati ise 20:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Antalyaspor ve Pendikspor Takım Fikstürleri

Tecrübeli oyuncuları ve hücumdaki etkinliğiyle bilinen Antalyaspor, zorlu bir mücadele verecek. Teknik direktörün taktik hamleleri ve oyuncuların performansı, Antalyaspor'un bu maçtaki şansını belirleyecek faktörler arasında yer alacak.

Pendikspor ise Türkiye futbolunun alt liglerinde mücadele eden bir ekip olarak biliniyor. Zorlu maçlardan birine çıkacak olan Pendikspor, kupada başarıya ulaşmak ve üst liglere yükselmek için mücadele edecek. Genç yetenekleri ve tecrübeli oyuncularıyla bir araya gelen Pendikspor, Konyaspor deplasmanında sürpriz bir sonuç elde etmeye çalışacak.

Antalyaspor ve Pendikspor takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Antalyaspor Maç Programı

Pendikspor Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Antalyaspor ve Pendikspor takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Antalyaspor Maç Sonuçları

Pendikspor Maç Sonuçları

Antalyaspor - Pendikspor Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Antalyaspor - Pendikspor maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Antalyaspor - Pendikspor Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Antalyaspor - Pendikspor karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 6.05.2024 Pazartesi günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Antalyaspor - Pendikspor maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Antalyaspor - Pendikspor karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
Corendon Airlines Park Antalya 33032 100. Yıl Bulvarı

Sık Sorulan Sorular

Antalyaspor - Pendikspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Antalyaspor - Pendikspor maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Antalyaspor - Pendikspor arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Antalyaspor - Pendikspor maçı ne zaman?

    Antalyaspor - Pendikspor maçı 6.05.2024 20:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Antalyaspor takımının güncel maç programına erişmek için Antalyaspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Pendikspor takımının güncel maç programına erişmek için ise Pendikspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.