Alanyaspor - İstanbulspor Maçının Sonucu

Alanyaspor Maç sonuçları
İstanbulspor Maç sonuçları

Alanyaspor - İstanbulspor 28.04.2024 16:00 Maç 22 gün önce oynandı 6 - 0
TOD

Alanyaspor - İstanbulspor takımları arasında 28.04.2024 tarihli Trendyol Süper Lig maçı 6 - 0 sonuçlanmıştır. Alanyaspor - İstanbulspor maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Alanyaspor - İstanbulspor takımları arasında oynanan Trendyol Süper Lig karşılaşması Alanyaspor takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 28.04.2024 16:00 saatinde başladı.

Alanyaspor ve İstanbulspor Takımlarının Maç Sonuçları

Alanyaspor Maç Sonuçları

Alanyaspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Alanyaspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Alanyaspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Alanyaspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Alanyaspor Maç Sonuçları

İstanbulspor Maç Sonuçları

İstanbulspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Alanyaspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

İstanbulspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

İstanbulspor maç sonuçları listesini incelemek için:

İstanbulspor Maç Sonuçları