Adana Demirspor - Galatasaray Maçının Sonucu

Adana Demirspor Maç sonuçları
Galatasaray Maç sonuçları

Adana Demirspor - Galatasaray 26.04.2024 20:00 Maç 13 gün önce oynandı 0 - 3
TOD

Adana Demirspor - Galatasaray takımları arasında 26.04.2024 tarihli Trendyol Süper Lig maçı 0 - 3 sonuçlanmıştır. Adana Demirspor - Galatasaray maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Adana Demirspor - Galatasaray takımları arasında oynanan Trendyol Süper Lig karşılaşması Galatasaray takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 26.04.2024 20:00 saatinde başladı.

Adana Demirspor ve Galatasaray Takımlarının Maç Sonuçları

Adana Demirspor Maç Sonuçları

Adana Demirspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Adana Demirspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Adana Demirspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Adana Demirspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Adana Demirspor Maç Sonuçları

Galatasaray Maç Sonuçları

Galatasaray takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Adana Demirspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Galatasaray takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Galatasaray maç sonuçları listesini incelemek için:

Galatasaray Maç Sonuçları